TILLVÄXT ÅT VÅRA
ORTER OCH MINDRE
SAMHÄLLEN

Membr är skapat för att tillföra konkurrenskraft till våra byar och mindre i samhällen. Med Membr får den lilla handlaren tillgång till många av de fördelar som de stora kedjorna har byggt sina succéer på. Nyckeln för tillväxt ligger i samarbeten. Samarbeten butiker emellan och samarbeten mellan näringsliv och föreningsliv. Alla behöver varandra för att överleva. Membr är ett verktyg som ger tillväxt åt alla - alla som är med.

Vem passar Membr för?

Fördelar med Membr

Ta hand om dina närmaste
Oavsett om du vill ge dina bästa kunder lite extra uppmärksamhet genom ett tidsbegränsat erbjudande, en give-away eller kanske extra poäng kommande helg kan Membr hjälpa dig.

Nå dina kunder vid rätt tillfälle
Få full kontroll på dina aktiviteter. Med Membr kan du tidsbegränsa dina aktiviteter till att gälla endast några timmar till flera månader eller år om du vill. Lägg in din planering och låt Membr sköta resten.

Samarbeta med dina kollegor
Membr är skapat för samarbete mellan butiker till fördel för kunderna. Varför inte låta din kund handla i din kollegas butik och få ett erbjudande i din butik? Du bestämmer själv hur du vill samarbeta.

Vi finns här när du behöver oss
Membr är enkelt att använda och du kan göra det allra mesta själv. Men då och då står man fast och då finns vi här. Ring vår kundsupport på 040-692 84 83 eller maila oss på support@membr.se.

Support

Teknisk support

Har du frågor om vår tekniska lösning?

040-692 84 83
support@membr.se

Försäljning

Är du intresserad av Membr?

040-692 84 83
info@membr.se

Support

Behöver du helt enkelt hjälp?

040-692 84 83
support@membr.se