Vem passar Membr för?

Är du en Membr?

Oavsett vilken vara eller tjänst du säljer, vilken förening du brinner för, om du är en liten butik eller ett helt köpcentra så har du fördelar att hämta med Membr. Och det är enkelt. Det är din största och första fördel. Så vem passar Member för?

Handelsföreningen
Förena er. Membr ger er verktyg att stärka er kundkrets gemensamt. Öka er omsättning, ert medlemsantal och utveckla den lokala handeln genom en smidig helhetslösning för bonussystem, kampanjer och erbjudanden.

Den lilla eller stora butiken
Membr bryr sig inte om vad du säljer, bara hur mycket du säljer och till vem. Alla typer av försäljning gynnas av Membrs bonussystem, håller reda på statistik åt dig och låter dig bidra till det lokala föreningslivet. En butik där kunder gör större köp men mer sällan bidrar alltså mer sällan men desto större. En butik där kunde gör mindre köp men oftare, bidrar också mindre per köp men desto oftare.

Föreningen
Slipp knacka dörr med strumpor till försäljning eller jaga sponsorer i tid och otid. Membr gör det enklare för föreningar att ta emot sponsring, och enklare att bidra betyder ofta fler bidrag. Om du ansluter din förening gör du det möjligt för alla - inräknat dig själv - att stödja din förening varje gång de handlar i anslutna butiker.

De två butiksgrannarna eller hela butiksgatan
Tillsammans är ni starka. Som butiksgrannar kan ni använda Membr till att ge era kunder fler anledningar att besöka er gata oftare. Ni kan exempelvis låta ett köp av en lampa hos den ene ge rabatt på en bok hos den andre. Ni inte bara stärker era varumärken lokalt, ni stärker även föreningslivet lokalt eftersom att varje köp bidrar till olika föreningar.

Köpcentrat
Skapa en enhet för dina besökare. Med ett och samma system för bonus och kampanjer kan ni enkelt både skapa engegemang kring event och stärka bandet till lojala kunder. Ju längre tid en kund är kvar i köpcentrat, desto större är chansen att hon eller han kommer tillbaka och vrider ett varv till på matberedaren.

Dig
Som privatperson får du tillgång till fina erbjudanden, du premieras varje gång du handlar lokalt och varje gång du handlar bidrar du till den förening du valt att stödja.

Få mer information

"Vårt fokus är idrotten -
inte insamling av pengar"