Kombinationserbjudanden

I kampanjmodulen skapar du snabbt attraktiva kombinationserbjudanden för dina kunder. Köper kunden t.ex. en köksmaskin är det stor sannolikhet att kunden är intresserad av bakprodukter. Då kan du ge kunden ett bra erbjudande på de nya jäskorgarna du har tagit in i sortimentet. Erbjudanden ger kunden en god anledning att besöka din butik igen, samtidigt som det är en fördel för kunden att få relevanta erbjudanden från sin lokala butik. Du väljer själv om kunden ska kunna använda erbjudandet direkt eller vid ett senare tillfälle.

Samarbetserbjudande

Ett samarbetserbjudande är den allra bästa formen för aktivitet. Här samarbetar du med en eller flera av dina kollegor och ger dina kunder erbjudanden som gäller i flera butiker. Tänk dig att kollega säljer elektriska maskiner och du driver en livsmedelsaffär. Då kan ni kan t.ex. skapa en aktivitet där alla som köper en kaffemaskin hos din kollega får köpa två paket kaffe till priset av ett hos dig. Du får en ny kund, din kollega får en bra kampanj och din kund får allt lokalt!

Rabatt

Helt vanlig rabatt känner dina kunder till och självklart kan Membr hantera detta. Skapa olika rabattnivåer och använd vår unika segmenteringsmöjlighet för att ge dina olika typer av kunder olika rabattnivåer. De mest lojala får mest, såklart!

Spara poäng

Varje gång din kund handlar registrerar du snabbt och enkelt summan din kund har handlat för. Membr räknar om summan i poäng som sparas på din kunds Membr-tagg. Du bestämmer själv hur stor andel som blir till poäng.